Karaliene Kamilla nav kaprīza un mīl vienkāršu ēdienu. Ātri pagatavojama viņas iecienītākā ēdiena recepte

Vai britu monarhu ledusskapī var būt vienkāršs ēdiens? Protams, jā. Patiešām, ja neskaita svinīgās pieņemšanas un krāšņos svētkus, karaliskā ģimene ir tādi paši cilvēki kā visi pārējie. Viņiem patīk arī vienkārši produkti, kurus viegli atrast tuvākajā lielveikalā. Piemēram, karaliene Kamilla nemaz nav izvēlīga ēdiena izvēlē.

Vienkāršs ēdiens

Kamillai garšo parastās pupiņas uz grauzdētas maizes. Ēdiens britiem nav jaunums un pat, varētu teikt, diezgan ierasts. Bet karalieni tas nemaz nemulsina. Cita starpā viņa neiebilst izmantot svaigus augļus un dārzeņus no sava dārza. Galu galā, kā zināms, viņas vīrs karalis Čārlzs ir dedzīgs dārznieks.

Karalienes Kamillas mīļākais ēdiens

Sastāvdaļas:

  • 4 grauzdētas maizes šķēles
  • 400 g pupiņas
  • 200 g tomātu
  • Čedaras siers
  • 1 ķiploka daiviņa
  • garšvielas pēc garšas
  • rozmarīna zariņš
  • olīveļļa

Pagatavošana:

Kāpēc brīnīties, kā garšo Kamillas mīļākais ēdiens, ja to ir viegli pagatavot mājās? Ir tikai viens mazs fakts, kas jāņem vērā. Ātrajai uzkodai karaliene dod priekšroku tikai Heinz zīmola pupiņām tomātu mērcē. Bet eksperimenta labad jūs varat pagatavot grauzdiņus ar parastajiem tomātiem.

Uzkarsētā olīveļļā apcep ķiplokus, rozmarīnu, garšvielas un pupiņas, kad no burciņas notecināts nevajadzīgais šķidrums. Tomātus sagrieziet mazos gabaliņos un arī pievienojiet pannas saturam. Visas sastāvdaļas labi samaisa un vāra uz lēnas uguns 5-7 minūtes.

Pupiņas un tomātus pārliek cepamajā traukā un virsu izklāj ar mitru cepampapīru. Ir nepieciešams, lai trauks gatavotos uz lēnas uguns apmēram stundu vidējā temperatūrā. Pielāgojiet šo indikatoru savai cepeškrāsnij. Atcerieties, ka pupiņām nevajadzētu pilnībā izstiepties un zaudēt formu.

Lasi arī: Šis garšīgais banānu kokteilis ar kakao pacels tev noskaņojumu pat pašā pelēkajā dienā

Grauzdmaizi vajadzētu apbrūnināt cepeškrāsnī, sausā pannā vai tosterī. Izklājiet pagatavotās pupiņas ar tomātiem uz maizes šķēlēm un bagātīgi apkaisiet ar sarīvētu čedara sieru. Ja jums patīk pikanti, varat pievienot papriku vai asos piparus. Jūs iegūsiet izcili sātīgu un karstu ēdienu, kas ir pašas karalienes cienīgs.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment